dijous, 10 de març del 2011

Jornades Culturals 2011

JORNADES CULTURALS: 10-11 DE MARÇ DE 20011
CENTENARI DEL NAIXEMENT D’ENRIC VALOR



Enguany es celebra el centenari del naixement de l'escriptor de Castalla Enric Valor, un autor que va destacar en el món de la literatura i la llengua per una triple faceta, com a novel·lista, com a gramàtic i lexicòleg i com a rondallista. Probablement passarà a la història de la literatura catalana per la tasca de literaturització de les rondalles populars que arreplegà en la seua obra més coneguda, les Rondalles Valencianes, el millor recull de narracions de cultura popular realitzat en les comarques valencianes.

 

Amb motiu del centenari del naixement d'Enric Valor s'han realitzat activitats de tota mena, tant d'institucions públiques com d'iniciatives cíviques i privades. Podeu veure ací un exemple d'una aplicació didàctica interdisciplinària.

El nostre institut compta des del dia 7 de març, i fins al dia 18, amb l'exposició itinerant sobre l'obra d'aquest escriptor que ha preparat l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Podeu veure-la a l'entrada del centre i a la Sala d'usos múltiples, juntament amb l'exposició de les seues publicacions més importants i d'un audiovisual explicatiu.





Amb motiu d'aquesta exposició, i coincidint amb les nostres Jornades Culturals, la senyora Verònica Cantó Doménech, acadèmica de l'AVL, pronunciarà una conferència divendres a les 11, com podreu comprovar al tríptic de les activitats programades.


Esperem que us agrade compartir amb nosaltres totes les activitats que hem preparat per a les Jornades Culturals, entre les quals podrem assaborir les següents:
- La representació teatral El Cartero y Pablo Neruda.
- Taller d'elaboració de crêpes, taller d'elaboració de cooquis.
- Taller de manualitats, de gravats, de marroquineria, de ioga, de patinatge, de decoració d'espelmes.
- Concurs de ball.
- Concurs literari "El fumeral"
- Projecció de documentals
- Comerç just

No us ho podeu perdre. Per a satisfer tots els sentits, amb molt de gust. Us hi esperem.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada