diumenge, 25 de març del 2012

Poesia multilingüe

El dia mundial de la poesia, el dia 21 de març, es va celebrar de moltes maneres i molt diverses, amb lectures públiques de poesia, amb tallers de literatura creativa o amb conferències i exposicions sobre el valor terapèutic dels versos.

Nosaltres, alumnes i professors de valencià, a les classes de llengua i literatura vam fer la nostra aportació. Vam aprofitar el coneixement de llengües per part dels alumnes per a fer una lectura del poema de Narcís Comadira "Quatre paraules" en 8 llengües: en català (llengua de la classe), en castellà (llengua primera de la majoria de la classe), en occità (un atreviment assajat per un alumne agosarat), en àrab (llengua primera i familiar de l'alumna), en rus (llengua primera i familiar de l'alumna), en francés (llengua d'aprenentatge de l'alumna), en anglés (llengua estrangera d'aprenentatge dels alumnes) i en italià (llengua estrangera d'aprenentatge). Podeu accedir a l'opuscle amb la traducció del poema a les 20 llengües ací

Ací en teniu el resultat. Un resultat molt atractiu. Connecteu els altaveus. Espere que en gaudiu. (Lletra: Narcís Comadira; música: Joan Valent, "Son Brull", Insula poètica; locució: alumnes de 4t ESO B (totes les llengües excepte italià) i de 2n de batxillerat (italià).




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada